La Pubilla del Taulat i L´Hora del Vermut

L´Hora del Vermut
100 receptes per assaborir-les

Ha col·laborat en la realització d’aquest llibre de 160 pàgines i 70 il-lustracions La Pubilla del Taulat (entre d’altres).
Es pot aconseguir a La Pubilla del Taulat per 19,90 €.

L’hora del vermut segueix sent una hora sagrada del diumenge al migdia. I un bon vermut es pot acompanyar amb un munt de diferents petits plats: des de tapes fredes i pintxos, fins a cassoletes, truites i empanades, entre molts d’altres. Aquest llibre et convida a degustar un bon vermut acompanyat amb qualsevol de les més de 100 receptes que inclou el llibre, pensades tant per als paladars més exigents com per aquells que s’inicien als fogons.

Toni Monné és periodista i ha estat sempre vinculat en diferents publicacions de cuina i gastronomia. Va fundar i va dirigir durant més de deu anys dues de les revistes de cuina més venudes a Espanya (Cocina Fácil i Comer Bien). També ha dirigit la revista Lecturas Especial Cocina, la col·lecció de minillibres “Con Mucho Gusto” i ha estat assessor editorial de Comer y Beber.

Xabier Mendiola és l’autor de Barcelona gastromía y cocina i coautor dels llibres Emoción en el plato, Del huerto a la mesa, Del bosque a la mesa, Quesos y Paisajes, Los mejores bocadillos del mundo i Pica-Pica, publicat també a Cossetània.

Presentació en pdf de L´Hora del Vermut

Text i Receptes – Toni Monné
Fotografies – Xabier Mendiola Website, Xabier Mendiola Facebook
Fotografies Historiques – Arxiu Historic de la Ciutat de Barcelona – Arxiu Fotografic (AHCB-AF), Biblioteca de Catalunya, Joan Tapias Cors (Museu del Vermut de Reus)
Assisten de Fotografia i Retocs – Eli Garmendia Website, Eli Garmendia Facebook
Disseny Coberta i Interior – Extra!
Maquetació – Irene Mercader de (Zahorí de Ideas)
Traducció – Diana Novell
Edició Original – Zahorí de Ideas
(Edita – 9 Grup Editorial (Cossetania Edicions i Angle Editorial)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Pregunta Anti Spam * Límite de tiempo se agote. Por favor, recargar el CAPTCHA por favor.